Yes! Drie nominaties TMF Nederland!!

08 September 2006

Yes! Drie nominaties TMF Nederland!!

Yes!! Dankzij jullie stemmen ben ik maar liefst drie keer genomineerd voor een Nationale TMF Award!Inmiddels is het de elfde keer dat de TMF Awards uitgereikt worden en ik heb nog geen show gemist. 

Sterker nog, ik heb de tien voorgaande jaren altijd één of meerdere awards mee naar huis mogen nemen en vorig jaar zelfs The Artist of the Decade Award! Deze is me, samen met The Lifetime Achievement Award, extra  veel waard!

Mijn collectie heeft zich uitgebreid tot 18 exemplaren, waarvan 2 voor Beste Zanger Internationaal, die ik dan ook in België mocht ontvangen. Ook heb ik de afgelopen tien jaar elk jaar de Beste Zanger Nationaal mee naar huis mogen nemen, een prijs die inmiddels vervangen is door Beste Artiest, waardoor ook rappers en DJ’s voor deze prachtige award in aanmerking kunnen komen.

Ik ben buitengewoon trots dat ik na al die jaren opnieuw genomineerd ben en het mag duidelijk zijn dat mijn houdbaarheidsdatum nog niet is verstreken!

Ik ben genomineerd in de volgende categorieën:

Beste mannelijke artiest 

Marco Borsato

Ali B DJ Tiësto

Brace

Beste pop 

Bløf Do

Marco Borsato 

IOS

Radio 538 single Award 

Pussycat Dolls ft Snoop Dogg – Buttons

Plakito – Living on a video 

Marco Borsato – Rood

Kelly Clarkson – Breakaway

De TMF Awards 2006 beloven weer een spektakel van jewelste te worden! Ik heb in 2006 twee nummer 1 hits mogen bijschrijven en het jaar is wat mij betreft nog lang niet om! Hoewel ik de Awards prachtig vind en ze allemaal op een prominente plek in mijn kantoor heb staan, gaat het me primair niet om de prijs zelf. Het is de waardering van het publiek waar de bewuste Award voor staat, die me zo ongelofelijk veel waard is. De TMF-Awards zijn toch een meetpunt van waar je als artiest staat en het is één van de grootste en meest gewaardeerde Awardsshow in Nederland waar alle collega’s van alle disciplines elk jaar weer reikhalzend naar uitkijken!

Ook dit jaar belooft het weer een fantastische avond te worden, in de Heineken Music Hall barst op 13 oktober het feestgedruis los! Je begrijpt dat ik het fantastisch zou vinden om wederom een award mee naar huis te mogen nemen!

Het is met deze lijst genomineerden zeker geen gelopen wedstrijd, dus ik reken op jullie stemmen! 

Stem hier op de TMF Awards Nederland 2006!

En stemmen kan elke dag opnieuw!!

Ben je helemaal in de Stem-Stemming? Stem dan nog even door voor de TMF Awards België!

Stem hier op de TMF Awards België 2006!

Dank jullie wel!!

Groetjes,

Marco