Yes-R medecoach bij The Voice Kids

05 January 2012

Yes-R medecoach bij The Voice Kids

De Blind Auditions voor The Voice Kids zijn inmiddels achter de rug en binnenkort gaan we starten met The Battles! Tijdens The Battles en de Live shows zal Yes-R mijn rechterhand zijn. Hij helpt mij met het begeleiden van de kandidaten en met het nemen van onmogelijke beslissingen. 

Yes-R is bij de meesten van jullie vast wel bekend. Hij heeft onder andere samen met zijn neef Ali B. een flinke hit gescoord met ‘Leipe Mocro Flavour’ en heeft ook al een TMF award gewonnen. Zijn single ‘Uit Elkaar’ scoorde niet alleen in Nederland goed, maar werd ook een hit in Suriname! Ook ‘Me Boy’ kan eigenlijk iedereen wel mee zingen rappen.

Verder was hij al eerder een aantal keer mijn muzikale gast, bijvoorbeeld tijdens Symphonica in Rosso. Samen met Yes-R en Ali deed ik ‘Dromen Zijn Bedrog’.

Naast rappen kan Yes-R ook nog eens presenteren en acteren, zo had hij rollen in ”n Beetje Verliefd’ en ‘Gangsterboys’, vanaf februari is hij te zien in ‘Zombibi’. Van jongs af aan wist hij dat hij graag rapper wilde worden en daarom deed hij op zijn 14e mee aan zijn eerste talentenjacht. Hij weet dus als geen ander waar de kandidaten van The Voice Kids doorheen gaan. De spanning en emoties die de talentjes ervaren zijn gevoelens waar hij wel raad mee weet.

Jullie begrijpen, ik ben heel blij dat Yes-R bereid is om te helpen binnen @TeamBorsato!

Naast Yes-R zal natuurlijk ook Ton Dijkman achter de schermen helpen. Ton heeft zich bij The Voice of Holland heel snel onmisbaar gemaakt dus ik ben erg blij dat ik ook bij The Voice Kids op zijn expertise kan rekenen.

The Voice Kids zal vanaf 27 januari om 20:30 op RTL4 te zien zijn.

 

Groetjes,

Marco

P.S. Vind je het leuk om bij de opnamen van The Battles te zijn? Bestel dan je tickets via www.rtltickets.nl