Zingen bij Niña!

15 January 2016

Zingen bij Niña!

Ik heb het al vaker gezegd, coach zijn bij The Voice of Holland eindigt bij mij niet na een seizoen of nadat een kandidaat de show heeft moeten verlaten. Met veel van de kandidaten van al mijn seizoenen als coach heb ik nog steeds contact. Ik volg hun carrières op de voet en ik vind het ook fijn wanneer ze nieuwe stappen in die carrières nemen, ze mij daarvan op de hoogte houden. 

Zo kreeg ik een berichtje van Niña van Dijk. Niña was mijn kandidate in seizoen 2012 maar kun je ook kennen van de meidengroep Treble die in 2003 een grote hit scoorde met het nummer ‘Ramaganana’ dat ze zongen in een fictieve taal. 

Niña is aan een nieuw en spannend avontuur begonnen en ik wil haar hier graag een duwtje in de goede richting geven. Niña is haar eigen bedrijfje begonnen en wel in een branche die bijzonder goed bij haar past. Zangschool Amsterdam is een feit! In haar eigen zangschool zal Niña zangles gaan geven in groepsverband maar ook privélessen kun je er krijgen. Je kunt er workshops volgen als algemene muziekleer, zelfbegeleiding op piano of gitaar, podiumpresentatie en songwriting. 

Ook ik maak nog altijd wekelijks gebruik van een zangcoach en weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is je stem te blijven trainen. Natuurlijk is het ook hartstikke leuk als je graag zingt om dit eens onder begeleiding van een ervaren zangcoach te doen en Niña is daar heel geschikt voor!
Denk je eraan om zangles te gaan nemen, denk dan ook eens aan Niña! Zangschool Amsterdam heeft een eigen website die je kunt vinden onder www.zanglesamsterdam.nl maar ze hebben ook een eigen Facebookpagina die je kunt vinden onder www.facebook.com/zangschoolamsterdam.

Groetjes,

Marco