Zomerfestivals in Vlaanderen!

01 March 2019

Zomerfestivals in Vlaanderen!

Ik heb altijd zo’n bijzonder fijn gevoel bij Vlaanderen en haar inwoners. Ik kan alleen maar toegeven dat ik er graag ben, treed er altijd met ontzettend veel plezier op en de Vlamingen zitten in mijn hart. Ik ben dan ook heel blij dat ik kan vertellen dat ik deze zomer weer naar jullie toekom!

Tijdens de zomer van 2016 en 2017 heb ik de sferen mogen proeven van de bekende zomerfestivals, waar ik na deze twee zomers eigenlijk geen genoeg meer van kon krijgen. Het is heerlijk om in de buitenlucht te kunnen spelen met mijn band, maar ook het worden omarmd door fans en mensen, die niet speciaal voor mij kwamen, voelde fantastisch. 
En nu, tijdens de zomer van 2019, zal ik samen met mijn band weer op twee festivals optreden. 

Op zondag 28 juli zijn we te gast op het fantastische festival Suikerrock. Samen met Niels Destadsbader zal ik hier een optreden geven op de Grote Markt van Tienen.

En op vrijdag 2 augustus mogen we op de immens bekende Lokerse Feesten in het Belgische Lokeren spelen. Ook hier zal Niels Destadsbader aanwezig zijn, maar ook Gers Pardoel en Regi zullen hier een optreden verzorgen. Wat zorgt voor een echte onvervalste Derby Der Lage Landen met de zogenoemde Oranje toppers en de Rode Duivels. 

De voorverkoop is voor beide festivals vandaag direct van start gegaan. Voor Suikerrock kun je je tickets hier bestellen en voor de Lokerse Feesten hier! Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop velen van jullie bij één, of misschien wel twee, van deze festivals te zien! 

Groetjes,

Marco