Zondag: Voetbalvrouwen!

16 March 2007

Zondag: Voetbalvrouwen!

Zondag is het zo ver, meteen na ‘De Wedstrijden’ op Tien, start de nieuwe serie Voetbalvrouwen. De première was te gek en ook de media heeft veel aandacht voor de serie. Ik zie Leontine in veel tijdschriften en tv-gidsen terug, hartstikke leuk! En zondag gaat het dan dus echt beginnen! Nicolette van Dam,  Lone van Roosendaal en Sophie van Oers zijn de vrouwen van de voetballers uit het eerste van voetbalvereniging Heros. 

Leontine is de vrouw van voetbaltrainer Arjan Duivendrecht (fantastisch neergezet door Victor Löw) die twintig jaar geleden een afspraak met haar man maakte. Zij zou hem steunen en stimuleren gedurende twintig jaar zodat hij carrière kan maken als trainer. Dat is hem ook gelukt. Maar nu de twintig jaar voorbij zijn, wil Liz hem aan de afspraak houden en in het buitenland een manège beginnen zoals destijds besproken. Maar dan zet Arjan zijn handtekening onder een nieuw contract als trainer. Aii… dat pikt Liz dus niet. De situaties zoals ze in de serie gespeeld worden, komen deels wel uit het echte leven, hetzij soms extreem uitvergroot. Ruud Gullit en zijn vrouw Estelle waren echter ook bij de première en ik heb Ruud een aantal keer echt horen bulderen van het lachen, waardoor ik denk dat er toch wel een aantal scènes heel herkenbaar voor hem waren!

De chips en popcorn liggen klaar, de stekker gaat uit de telefoon (hmm… op ‘stil’ dan, want ik wil wel de reacties van onze vrienden lezen!) en wij gaan zondag voor de buis hangen!

Groetjes,

Marco