De winnaar van de Photohunt van september is…

De winnaar van de Photohunt van september is…

De maand september ligt net achter ons en wat was het weer een bijzondere maand. In de laatste week heb ik namelijk mijn single ‘Lippenstift’ gelanceerd, een samenwerking met rapper Snelle en John Ewbank, waar je hier alles over kunt vinden. Daarnaast mocht ik in België 4x Platina ontvangen voor ‘Hoe Het Danst’, nou je snapt wel dat september voor mij niet meer stuk kon. Inmiddels zijn we dus aanbeland in oktober, wat betekent dat gisteren de allerlaatste hunt in de photohuntwedstrijd is gespeeld. In de afgelopen drie jaar zijn er door jullie duizenden foto’s geüpload in de photohunt en wat heb ik genoten van het plezier waarmee jullie de opdrachten uitvoerden en jullie vindingrijkheid om een moeilijk uitvoerbare opdracht toch volgens de regels uit te kunnen voeren. Jullie lieten je echt niet voor één gat vangen. De opdrachten varieerden van makkelijk tot moeilijk en soms ook wel hilarisch. Want wanneer ga je nou met een getekende snor boven je lip op de foto of hoe zet je je voeten op de foto terwijl je zelf ook nog herkenbaar in beeld bent. En geloof me, dat laatste is soms best een uitdaging. 
 


Net als in andere maanden zaten er in deze laatste photohuntmaand best lastige opdrachten bij, zoals bijvoorbeeld een foto met een bordje Cameratoezicht, want waar vind je die zo snel? Deze hunt ging om 13.30.00 online en om 13.33.21 verscheen de eerste selfie al online. Dat vind ik wel heel snel, want je moet er toch voor naar buiten en weten waar je zo’n bord kan vinden. Ook het plaatsnaambord wisten jullie heel snel te vinden, Selvedina Veladzic had daar maar twee minuten voor nodig om haarzelf bij dit bordje te vereeuwigen en dat scheelde maar anderhalve minuut met de nummer twee. Verder zaten er opdrachten bij waar je anderen bij nodig had, zoals de selfie die je moest maken waarbij je schouder aan schouder stond met iemand of de selfie waarop je polonaise moest lopen. Haha, was leuk om te zien wie jullie allemaal aan hun jasje hebben getrokken om te helpen bij deze opdrachten.
 


De strijd om de topscore in de photohunt is geëindigd met de opdracht waarmee het drie jaar geleden begon: “Maak een foto van jezelf… met een kopje koffie!”
Het was een pittige strijd, want lange tijd wist Selvedina Veladzic met een flinke afstand bovenaan te blijven staan, maar in de laatste dagen werd de voorsprong kleiner. Daardoor werd het heel spannend of ze de toppositie wel zou behouden en was het belangrijk de opdrachten snel en juist uit te blijven voeren. Uiteindelijk ging toch Jolanda Dobbelaar er met de winst vandoor. Gefeliciteerd, Jolanda, je hebt het spelletje goed gespeeld en mag jezelf de winnaar van de maand oktober noemen. Jij wint die prachtige allerlaatste prijs, die in de photohunt wordt weggegeven. Omdat het de laatste keer was krijgen ook Miriam Korevaar, Mia Brant, Selvedina Veladzic, Suzanne Noya, Mariska V Niersen, Anja van Wijk, Ingrid Van Overbeek, Myrella van Doorn en Ineke Van Der Klaauw een prijsje, omdat zij, samen met Jolanda,  de eerste zijn die in het algemeen klassement staan. Willen alle winnaars een mailtje met hun adres sturen naar info@borsato-fanclub.nl?

Helaas komt er aan alle leuke dingen een eind en zal er geen nieuwe hunt meer online gezet worden, maar ik hoop dat jullie net zoveel plezier hebben beleefd als ik aan dit leuke spelletje en er met mooie herinneringen op mogen terugkijken. 

Groetjes,

Marco


      

De winnaar van de Photohunt van augustus is…

De winnaar van de Photohunt van augustus is…

We zijn alweer begonnen met de maand september, wat betekent dat de zomervakantie helaas weer voorbij is. Veel van jullie zijn weer naar het werk of moeten weer naar school. Maar wat hebben we weer een fijne vakantie gehad, met heerlijke warme dagen waar jullie hopelijk erg van hebben kunnen genieten afgewisseld met flinke regenbuien. Samen met mijn gezin heb ik ontzettend genoten van onze vakantie in Italië. Veel herinneringen uit mijn jeugd zijn naar boven gekomen, de herinneringen aan en met mijn vader en nu heb ik nieuwe gemaakt met mijn eigen gezin! Ik heb Italië op een heel andere manier leren kennen.
 


Maar ondanks dat ik op vakantie was, hield ik de Photohunt natuurlijk wel in de gaten. En wat verrassen jullie me steeds weer met de snelheid van jullie selfies! Vakantie of niet, jullie gingen gewoon door. Ik heb wel moeten lachen om enkele gezichten van jullie toen je op de foto moest terwijl je een citroen at. Ik geloof dat de meesten het niet echt lekker vonden…hahaha. Of de selfies met iemand met grijs haar, misschien was één van jullie ouders wel even de klos of je partner, haha. Het blijft leuk om te zien hoe gedreven jullie zijn om de opdrachten op de juiste manier en zo snel mogelijk uit te voeren.

Het blijft iedere maand toch wel weer super spannend wie er uiteindelijk zal gaan winnen, ook deze maand was het een close call. Iedereen wil graag die 10 punten winnen, maar er kan er maar één de eerste zijn. De Photohunt van augustus is gewonnen door Jolanda Dobbelaar Gefeliciteerd! Je was iedereen te snel af en daarom kun je binnenkort een mooi cadeau verwachten.


Zoals ik jullie in een eerder artikel al bekend heb gemaakt, zal dus de Photohunt stoppen. Maar we hebben voor deze laatste maand nog een aantal leuke opdrachten voor jullie in petto en ik hoop dan ook nog vele leuke selfies te mogen zien! Ik wens jullie voor deze maand weer heel veel succes en ik kijk uit naar de selfies.
 
Groetjes,

Marco
 
           
 
 


      

Photohunt stopt!

Photohunt stopt!

Op 20 november 2016 werd de Photohunt op mijn website geïntroduceerd, een spel met een wedstrijdelement dat je kan spelen in de Borsato App. Dit spel draait om het op de juiste manier uitvoeren van selfieopdrachten. Heel veel fans registreerden zich en de wedstrijd kon beginnen. De allereerste huntopdracht was: ‘Maak een foto van jezelf… met een kopje koffie!’ en ik heb heel wat smakelijke bakjes koffie voorbij zien komen. De opdrachten varieerden van selfies met huishoudelijke artikelen, etenswaren, speelgoed en dergelijke, tot selfies terwijl je een activiteit uitvoerde. Er zaten opdrachten binnenshuis bij, maar ook opdrachten buiten de deur en ik verbaasde me vaak over hoe snel jullie die opdrachten uitvoerden. Want er zaten echt lastige opdrachten bij soms, zoals bijvoorbeeld met artikelen, die ik niet standaard in huis heb hoor, maar die jullie heel snel ergens vandaan toverden. Elke maand genoot ik weer van de vele foto’s en jullie plezier en creativiteit die daarop te zien was. 
 


Alleen daar waar sommigen, nadat de maanden verstreken, fanatieker werden en er alles voor deden om die felbegeerde 10 punten binnen te halen, haakten ook diverse mensen af. Op zich natuurlijk helemaal niet erg, want dat is hoe het vaak gaat met een spelletje. Maar nu, ruim 1150 hunts later, moeten we helaas concluderen dat de Photohunt niet meer is wat het was. Al een poosje merkte ik op dat de hunts nog maar door een select aantal fans fanatiek gedaan werd en hierdoor waren de winnaars vaak dezelfde fans. Uiteraard is het helemaal niet erg als de winnaars steeds dezelfden zijn, want dat geeft wel aan hoeveel plezier deze fans aan dit spelletje beleven en dat is ook waar het voor bedoeld is, maar van een echte competitie is er dan helaas geen sprake meer.
We hebben de balans op moeten maken en aan de hand daarvan hebben we besloten om de Photohunt per 1 oktober te laten stoppen. 
 


Ik besef mij terdege dat dit voor een aantal van jullie een teleurstelling zal zijn, want de Photohunt was inmiddels iets wat bij jullie dagelijks leven is gaan horen. Maar ik hoop dat jullie dit besluit wel kunnen begrijpen, en dat jullie deze laatste maand nog fanatiek mee zullen gaan doen. Want ik beloof jullie deze laatste maand een mooie prijs!
 
Dank jullie wel voor al die honderden selfies!
 
Groetjes,
 
Marco


      

De winnaar van de Photohunt van juli is…

De winnaar van de Photohunt van juli is…

Inmiddels zitten we al midden in de zomerperiode en hebben we al veel kunnen genieten van het vrolijke, maar vooral ook WARME zonnetje. De temperatuur is, in vergelijking met een paar weken gelden, drastisch gedaald, maar wat voor weer het ook is, jullie blijven fanatiek meedoen aan de photohunt. Voor mij is het inmiddels ook vakantie en ik geniet dan ook samen met mijn gezin hiervan. Na de drukke periodes die we hebben gehad is dit beetje rust erg fijn! Ook al heb ik nu vakantie, de Photohunt blijft gewoon lekker doorgaan! 

Het valt me op dat jullie nog steeds van die creatieve selfies weten te maken, fantastisch om te zien hoe jullie je in allerlei bochten wringen om op de foto te komen met het gewenste voorwerp. Een uitje naar een rivier, snel naar de buren omdat die een poes hebben, op zoek naar groene croccs en uiteindelijk die aangetrokken met een heuse schoenlepel, haha. Niks is jullie te gek, zo leuk om te zien!


Elke keer weer zie ik de trouwe, vaste gezichten met de gevraagde voorwerpen op de foto staan. Maar deze maand zag ik ook een aantal gezichten die niet elke maand steevast meedoen, hartstikke leuk! Uiteraard gaat het om proberen de snelste te zijn, maar ook wel om de gezelligheid van het meedoen. 

De maand juli zit erop en dat betekent dat we een winnaar bekend gaan maken. Op de laatste dagen van de maand stijgt de spanning vaak, iedereen doet z’n best om die befaamde 10 punten te scoren. Want dat het soms daar vanaf hangt hebben we eerder al kunnen zien. Op de laatste dag van de maand worden er vaak ook nog hunts ingehaald waardoor het tot op de laatste minuut nog spannend kan worden, en dat was deze maand zeker het geval. Het leek erop dat Miriam Korevaar-Langendam iedereen toch echt te snel af zou zijn, maar Jolanda Dobbelaar haalde nog snel even een hunt in waardoor ze gelijk kwam te staan met Miriam, en we deze maand dus twee winnaars hebben! Miriam en Jolanda hebben dan ook een leuke PRIJS gewonnen. Gefelicteerd!

Mail je jouw adresgegevens even naar info@borsato-fanclub.nl, Miriam en Jolanda! 


Inmiddels staat de teller weer op nul, is de nieuwe photohunt maand gestart en iedereen maakt weer evenveel kans om te winnen. Ik kijk uit naar jullie selfies, maar blijf alert en zorg dat jij zelf altijd goed herkenbaar met het gevraagde voorwerp in beeld bent. Voor degene die nog even vakantie hebben, geniet ervan en voor iedereen veel huntplezier! 

Groetjes,

Marco 


      

De winnaar van de Photohunt van juni is…

De winnaar van de Photohunt van juni is…

De maand juni was een zeer bijzondere maand voor mij. Niet alleen ben ik nog aan het nagenieten van die bijzondere dagen in De Kuip, maar ook van het feit dat ik voor het eerst in mijn carrière op PinkPop mocht staan! Samen met Armin van Buuren, Davina Michelle en John Ewbank mochten wij dit festival op eerste Pinksterdag afsluiten met het nummer ‘Hoe Het Danst’. En of dit al niet mooi genoeg was, ontvingen wij ook nog eens een Gouden plaat voor deze single. Ik hoef jullie vast niet te vertellen dat ik hier enorm trots op ben. Hoe druk ik ook ben, ik maak altijd even tijd om jullie in de gaten te houden bij de Photohunt. Er zaten weer hele leuke, maar ook zeer moeilijke opdrachten bij deze maand. De opdracht met de éénwieler was wel een hele pittige, die staat duidelijk niet bij iedereen in de schuur, want het duurde even voordat de tien punten eruit gingen. Ook het maken van een selfie in de sporthal vond ik zeker geen makkelijke, maar sommigen voerden deze opdracht best snel uit. Het doet me goed om te zien dat er ook deze maand weer twee nieuwe deelnemers zich hebben aangemeld voor dit spel. Welkom Judith Ursum en Desiree Diederen-Haustermans. Heel veel plezier bij het uitvoeren van de opdrachten.
 


Ook heb ik weer naar de originaliteit van de foto’s gekeken en ik zie dat er door een aantal mensen hun best wordt gedaan om iets extra’s toe te voegen aan de foto’s. Zoals Annelies Krabshuis-Manten, die op iedere foto een artikel van De Kuip heeft toegevoegd en Ineke van der Klauw, waarbij het Borsato Kuip kussen op een paar foto’s te zien was. Ontzettend leuk om te zien hoe jullie je best doen om jullie foto’s extra op te laten vallen. Het valt niet mee om daarin nog origineel te zijn, omdat dat vaker wordt gedaan. Maar deze maand was er één foto die me opviel, omdat deze erg ludiek was en dat was bij de opdracht ‘Maak een foto van jezelf… met een broodtrommel’. Op deze foto was geen echte broodtrommel, waar je je brood in meeneemt, te zien, maar de opdracht was heel letterlijk opgevat door op twee sneetjes brood te trommelen met een soort stok. Dit vond ik wel zo grappig dat ik deze foto wil belonen met de originaliteitsprijs. Gefeliciteerd Nt Prdn! Er zal binnenkort iets moois jouw kant opkomen.
 
Aan de top van het klassement was het weer behoorlijk spannend. Suzanne Noya, Mia Brant-Wubben en Jolanda Dobbelaar zaten elkaar behoorlijk op de hielen. Uiteindelijk hebben we twee winnaars, want zowel Suzanne Noya als Mia Brant-Wubben hebben 124 punten behaald. Gefeliciteerd Suzanne en Mia! Ook jullie kunnen binnenkort iets moois verwachten.

Voor de genoemde winnaars nog even het volgende. Zou je je adresgegevens willen mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat we het pakketje naar het juiste adres kunnen verzenden?
 


In de maand juli zijn de kansen voor iedereen weer gelijk. Denk eraan dat jijzelf en het voorwerp van de opdracht goed te zien zijn. Hou de aftelklok van de Photohunt goed in de gaten en probeer zo snel mogelijk de opdracht uit te voeren en wie weet sleep jij dan die 10 punten binnen. Veel plezier en succes met het uitvoeren van de opdrachten en vergeet de creativiteit niet!

Groetjes,

Marco


      

De winnaar van de photohunt van mei is…

De winnaar van de photohunt van mei is…

De maand mei is voorbij gevlogen. Een maand die geheel in het teken stond van de concertreeks in De Kuip en het nummer ‘Hoe Het Danst’ dat uitkwam, maar ik heb mij ook veel bezig gehouden met de laatste repetities en voorbereidingen. Ondanks mijn drukke agenda bleef ik jullie natuurlijk volgen in de Photohunt. Want dat jullie nog steeds hiervan genieten merk ik elke dag aan jullie enthousiasme en de snelheid waarmee jullie sommige foto’s online plaatsen. Ik heb deze maand gemerkt dat jullie aardig sportief zijn, want een skelter, een springtouw, een skatebaan en een klimrek hadden jullie zo gevonden.
 
Dat jullie allemaal voldoende wc-papier in huis hebben weet ik intussen ook. Jullie wisten razendsnel drie rollen te vinden. Ook hadden jullie deze maand wel een heel goede reden om je zonnebrand bij de hand te houden, niet alleen vanwege de zon, maar ook vanwege de opdracht, haha.
 


Aan de top van het klassement was het deze maand niet heel erg strijdvaardig, al snel stond er één iemand duidelijk bovenaan en is dat ook gebleven. Niemand die er in de buurt kon komen. Jolanda Dobbelaar, van harte gefeliciteerd! Jij hebt je uiterste best gedaan en dat wordt beloond met een mooie prijs! Wil je ons een mail sturen met je adres?
De opdrachten van deze maand waren weer heel leuk bedacht, maar loop je nou toevallig ergens langs en denk je nu dat is een ideetje voor een Photohunt. Stuur ons dan een mailtje en wie weet komt dat voorstel deze maand wel in aanmerking en kan jij die 10 punten scoren.
Om alles eerlijk te laten verlopen houden we goed in de gaten of alles volgens de regels gebeurt. Een selfie moet ook echt een selfie zijn. Dat betekent dat je zelf de foto maakt en er ook zelf duidelijk zichtbaar op moet staan. Bijvoorbeeld alleen een foto van je benen is dus niet goed. Het gevraagde item moet ook duidelijk op de foto staan en mag dus geen afbeelding op de computer of tablet zijn, tenzij dit gevraagd wordt.
 


Inmiddels staat de teller terug op nul en is er voor iedereen weer evenveel kans op de hoofdprijs. Ik kijk al uit naar hoe jullie de komende opdrachten gaan uitvoeren en verheug me weer op jullie creativiteit. Heel veel succes, maar vooral veel plezier in deze nieuwe Photohuntmaand.


Groetjes,
 
Marco


      

Save the dates!

Save the dates!

Met zijn allen kijken we enorm uit naar de concerten van Marco in De Kuip, maar de tijd vliegt en voor je het weet loop je met een grote glimlach alweer het stadion uit, en dan!? Sommigen van jullie hebben het geluk een tweede of misschien nog wel een derde keer te kunnen gaan, maar niet iedereen heeft dat geluk. Niet getreurd, want we hebben nog iets leuks om naar uit te kijken!
Dus pak snel je agenda erbij, want op zaterdag 9 november 2019 zullen wij weer een heel leuke Workshop organiseren voor de leden van Club Borsato! Momenteel zijn we druk bezig met het maken van de voorbeelden, het benaderen van begeleiders en met het kiezen van een gezellige, geschikte locatie. Gaan we jou zien op 9 november a.s.?


Omdat Marco volgend jaar 30 jaar in het vak zit wil Marco deze mijlpaal heel graag met jullie delen tijdens een speciale Jubileum Fanclubdag. Dit brengt enorm veel voorbereiding met zich mee en daarom heeft Marco besloten de Fanclubdag van dit jaar door te schuiven naar het volgende voorjaar. Dit bijzondere en unieke Fanclubweekend zal dus volgend jaar plaatsvinden op 4 en 5 april 2020! Noteer deze data dus vast in je agenda, telefoon of gewoon op een plaats waar je vaak komt …


Meer informatie over de Workshop en het Fanclubweekend zullen de leden van Club Borsato op een later tijdstip ontvangen. Ben je (nog) geen lid maar wil je dit wel worden, dan kun je dat via deze link doen. Uiteraard houden we jullie ook via onze social media kanalen op de hoogte!

Groetjes, Club Borsato


      

De winnaar van de Photohunt van april is…

De winnaar van de Photohunt van april is…

De maand mei is begonnen en daarmee gaan we alweer de vijfde maand van dit jaar in. De temperaturen stijgen gestaag en hoewel het nog lang geen zomer is, hebben we al wel kunnen genieten van heerlijk zomerse dagen. In de afgelopen weken zijn de voorbereidingen voor De Kuip natuurlijk volop doorgegaan, want over een paar weken is het dan zover. Ik heb er enorm veel zin in. Ook heb ik nog een aantal dagen genoten van een duikvakantie op Curaçao om even de batterij weer op te laden. Ondertussen waren jullie druk met het uitvoeren van de opdrachten in de photohunt en wat zaten daar weer leuke, afwisselende opdrachten bij, van ‘Maak een foto van jezelf… met een half zoetje!’  tot een zoektocht naar een lammetje in de wei om samen mee op de foto te gaan tussen. Soms moesten jullie ook geduld hebben voor de juiste foto, zoals bij de opdracht ‘Maak een foto van jezelf met een pannetje kokend water’ en voor een ritje naar de brandweerkazerne draaiden jullie ook je hand niet om. De opdrachten worden elke keer weer zo verrassend snel uitgevoerd, petje af! Straks maak ik de winnaar van deze maand bekend, maar eerst wil ik nog even de spelregels benoemen. 
 


Voor de fanatieke spelers zijn ze vast inmiddels wel bekend, maar toch zijn er elke maand wel foto’s, die we helaas moeten afkeuren. Dat kan om verschillende redenen zijn. Een selfie, moet echt een selfie zijn. Dus jij moet zelf de foto maken en er zelf ook duidelijk herkenbaar op staan. Ik wil jou zien met de opdracht, die je uit moet voeren. Vragen we om een foto met of bij een lammetje. Dan willen we jou met een echt lammetje zien, die vlakbij je staat en geen speelgoed/knuffel of een lammetje ergens in de verte. Het vraagt wel eens wat creativiteit en soms zelfs lenigheid om een opdracht juist uit te voeren en er zelf duidelijk zichtbaar bij op te staan, maar dat is juist de uitdaging van dit spelletje. Afbeeldingen op een tablet of een computerscherm worden altijd afgekeurd, behalve wanneer we er expliciet om vragen, zoals in de opdracht ‘Maak een foto van jezelf … met een foto van jezelf op een tablet!’ of ‘Maak een foto van jezelf … terwijl je de nieuwsbrief leest!’. 
 
Het leuke aan de photohunt is dat iedereen er aan mee kan doen, op zijn eigen manier. Er zijn deelnemers, die elke maand heel fanatiek deelnemen om maar die hoogste score in de wacht te slepen, maar er zijn ook mensen die niet met elke opdracht meedoen, maar zo af en toe een opdracht uitvoeren of die de opdrachten op een later moment uitvoeren als ze het onderwerp toevallig tegenkomen. Daar straalt zoveel plezier in het spel vanaf, waar ik weer van geniet. Ook zie ik elke maand weer nieuwe gezichten voorbijkomen, die het spel hebben ontdekt. Zoals deze maand bijvoorbeeld Jeffrey Masselink, zo superleuk.
 


In de laatste dagen van de maand is het altijd weer spannend wie de winst vast kan blijven houden. Soms is het nog net voor het einde van de maand stuivertje wisselen en gaat een ander er onverwacht met de winst vandoor en een andere maand heeft de winnaar zijn positie vast weten te houden. Deze maand was het tot aan het einde weer spannend, Miriam Korevaar-Langendam en Mia Brant-Wubben hadden een nek aan nek race en stonden op 29 april met 104 punten bovenaan. Als één van deze twee op 30 april de 10 punten wist te bemachtigen, met een zadeldekje, dan zou diegene uiteindelijk de winnaar worden! Maar Monique van de Wetering wist met deze laatste hunt van de maand de 10 punten binnen te halen, waardoor de eindscore voor zowel Miriam als Mia op 106 punten kwam. Het is dus ook mogelijk om een gelijke stand te behalen en mogen Miriam en Mia zich de winnares van de Photohunt van de maand april noemen. Gefeliciteerd meiden, binnenkort kunnen jullie een leuke prijs op de deurmat verwachten. Zouden jullie ons even een mailtje willen sturen met jullie adresgegevens, zodat we zeker weten dat we het naar het juiste adres sturen?
 
Er staan weer een aantal leuke hunts ingepland en ik ben heel benieuwd naar jullie uitvoering daarvan. De stand is weer op nul gezet, zodat iedereen weer evenveel kans heeft. Geef de moed niet op, want wie weet ben jij deze maand wel de snelste met de opdrachten. Zet hem op allemaal en vergeet vooral niet te genieten van het spel. Mocht jij nog leuke ideeën hebben, die we kunnen gebruiken in de photohunt, stuur ons dan even een mailtje en wie weet zie je op een dag je eigen opdracht terug. 
Veel huntplezier!
 
Groetjes
 
Marco


      

De winnaar van de Photohunt van maart is…

De winnaar van de Photohunt van maart is…

De maand maart is inmiddels weer voorbij en wat een stormachtige maand was dit. En dan heb ik het niet alleen over het weer. Ik ben namelijk behoorlijk druk met de voorbereidingen voor mijn concerten in De Kuip. Wat kijk ik hier toch enorm naar uit! Voordat alle drukte weer begon deze maand, heb ik eerst even mijn motor opgeladen tijdens een heerlijke vakantie op de Malediven. Maar ook tijdens mijn vakantie en tussen alle drukte door hou ik jullie nauwlettend in de gaten in de Photohunt. Ik ben altijd weer nieuwsgierig hoe jullie de opdrachten uitvoeren, want er zitten regelmatig hele pittige opdrachten bij. Probeer maar eens met droge ogen een foto te maken, terwijl je een ui schilt. De opdracht met de pauwenveer bleek wel heel moeilijk, want hiervan zag ik maar weinig foto’s voorbij komen.
 Het was weer behoorlijk spannend aan de top van het klassement en deze keer ging de strijd om de maandprijs tussen Jolanda Dobbelaar, Mia Brant-Wubben en Suzanna Noya. Wat zijn jullie toch fanatiek en ontzettend snel. Uiteindelijk zette Jolanda Dobbelaar de eindsprint in en was ze iedereen te snel af. Gefeliciteerd Jolanda, binnenkort zal er een leuke prijs jouw kant op komen.

Iedere maand hoop ik weer dat jullie je creativiteit laten zien bij het maken van de foto’s. Dit keer viel aan het begin van de maand mijn oog op de foto’s van Jolanda Roovers. Zij was namelijk aan het aftellen naar een bepaalde dag. Op de 12e van de maand werd duidelijk waarvoor ze aan het aftellen was, namelijk voor haar 50e verjaardag. Maar ook op en na haar verjaardag nam ze ons mee in haar feestvreugde, door feestartikelen toe te voegen aan haar foto’s. Van harte gefeliciteerd Jolanda, niet alleen met deze mijlpaal, maar ook met de orginaliteitsprijs. Ook jij kan binnenkort iets leuks verwachten.
  
Voor de genoemde winnaars nog even het volgende. Zouden jullie je adresgegevens willen mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat we de prijs naar het juiste adres kunnen verzenden?
 De nieuwe opdrachten staan weer klaar voor deze maand, de teller is weer op nul gezet zodat iedereen weer kans maakt. De strijd om de hoogste score kan dus weer beginnen. Let er wel op dat de foto door jou zelf is gemaakt en het gevraagde voorwerp en jij zelf goed te zien zijn op de foto, want je wilt natuurlijk niet dat je foto afgekeurd wordt. Heb je leuke ideeën voor een opdracht, stuur ons dan een mailtje. Wie weet zie je op een dag jouw idee voorbij komen in de Photohunt. Veel succes met het uitvoeren van de opdrachten en denk ook aan de creativiteit!

Groetjes,

Marco


      

De winnaar van de Photohunt van februari is…

De winnaar van de Photohunt van februari is…

We zijn alweer in de derde maand van het jaar aanbeland. Februari verwende ons al met mooie lentedagen, waarvan ik dan ook heerlijk genoten heb. De eerste zonnestralen, na de donkere wintermaanden, doen altijd extra goed. Elke dag verder in het jaar, is ook een dagje dichterbij … De Kuip. De voorbereidingen zijn in volle gang, en ik kijk er dan ook ongelooflijk naar uit.
Naast mijn drukke bezigheden volg ik iedere dag de nieuwe opdracht in de Photohunt. Ik geef toe, de opdrachten waren soms niet de gemakkelijkste en niet zo direct voor de hand liggend. Je moest er soms best even je huis voor uit, want niet iedereen woont naast een politiebureau of treinstation. 

Toch merk ik aan de foto’s hoeveel plezier jullie hebben aan het spelletje. Neem nu Selvedina Veladzic. “Je doet niet elke dag mee, Selvedina, maar je glimlach op de foto’s bewijst dat je het heel leuk vindt om mee te spelen. Super tof dat je erbij bent!” En dat is het belangrijkste bij de Photohunt. Gewoon dat je er plezier aan beleeft om mee te doen. En hoe leuk is meespelen met de Photohunt als je het samen doet, zoals Suzanne Noya en Mariska van Niersen, die samen, gelijktijdig, een selfie namen met een Bossche Bol. Heel origineel bedacht meiden. Jullie foto viel mij op en wordt beloond met een leuk prijsje. 
 


Natuurlijk hoort bij elke wedstrijd een winnaar. Lange tijd was het haasje over tussen Suzanne, Miriam en Jolanda. Zelfs de airfryer kon de puntenstand, aan de kop van het klassement, niet uit evenwicht brengen. Tot de laatste dag kon het nog alle kanten uit. Zowel Miriam als Jolanda konden nog winnaar van de maand worden. Miriam behaalde de tien punten met ‘de Bossche Bol’ en kwam zo op een puntentotaal van 120. Maar ook Jolanda behaalde exact dezelfde punten dankzij nog twee te maken selfies. Proficiat Miriam Korevaar-Langendam en Jolanda Dobbelaar, jullie mogen binnenkort iets moois in jullie brievenbus ontvangen.

Voor de prijswinnaars, zouden jullie je adresgegevens kunnen mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat we het pakketje naar het juiste adres kunnen verzenden?
 


Bij het begin van de maand maart start ook een nieuwe ronde in de Photohunt. Elke dag komt er weer een nieuwe uitdaging online. De tellers staan op nul en iedereen maakt weer evenveel kans op een mooie prijs op het einde van de maand. Graag daag ik jullie uit om zo origineel mogelijk uit de hoek te komen, want misschien val jij mij wel op en kan ik jou belonen met iets leuks. Heb jij nu een idee waarvan je denkt dat het wel eens leuk kan zijn voor een opdracht? Stuur dan gerust een mailtje en wie weet kan jij jouw idee deze maand wel uitvoeren in de Photohunt. Veel plezier alvast!

Groetjes,

Marco