Een Moment

Een Moment

Lieve fans,

“2020 was voor velen onder ons een roerig jaar. Voor mij persoonlijk ook (om meer dan één reden). Ik ben op mijzelf teruggeworpen, heb veel nagedacht, geprobeerd om te reflecteren. Over hoe ik in het leven sta, maar ook over hoe ik heb gehandeld. Daarvoor heb ik de tijd genomen die ik nodig had en ik ben heel dankbaar dat mij die tijd ook geboden is. En ook al ben ik er nog niet, inmiddels voel ik wel dat er uit donkere dagen ook waardevolle inzichten kunnen komen. Gelukkig heb ik uiteindelijk de energie en het plezier weer teruggevonden in de muziek. Ik dank daarvoor mijn oude vriend John Ewbank (wie ik veel schuldig ben) en mijn nieuwe vriend Rolf Sanchez (wiens energie mij heeft geïnspireerd).”

Vandaag, 9 maart, is mijn nieuwe single Een Moment uitgekomen. En wat ben ik blij en trots dat deze samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez tot stand is gekomen.

Een Moment gaat over een verbroken relatie, het daaropvolgende verdriet en voor velen herkenbare gevoel dat je pas echt ziet wat je kwijtraakt op het moment dat je het verliest. Dat je zo graag nog, al was het maar voor even, zou kunnen voelen hoe liefde hoort te voelen. Opdat je het nooit meer zo voor lief neemt.

‘Een Moment’ is vanaf vandaag te downloaden via ITunes en te beluisteren op de diverse streamingsdiensten, waaronder Spotify, Apple Music, Deezer en uiteraard ook op mijn eigen YouTube-kanaal.

Borsatoweblog is nu te downloaden!

Borsatoweblog is nu te downloaden!

In 2007 was het bijhouden van een blog enorm in opkomst en veel mensen hielden dan ook fanatiek een blog bij. Bij Marco bleef dat echter niet onopgemerkt en dat bracht hem op een idee. Want hoe leuk zou het zijn wanneer er voor de fans een plek kon worden gecreëerd waar ze konden bloggen en elkaar beter konden leren kennen? Op deze manier kon Marco dichter bij zijn fans staan en hen ook beter leren kennen. Zo kwam Borsatoweblog tot leven. Een mooi platform waar je als lid van de fanclub gratis een weblog kreeg. Het werd een gigantisch succes waaruit veel vriendschappen zijn voortgevloeid.

Door de opmars van social media liep de activiteit op de Borsatoweblog terug en werd er gezocht naar een versie die beter bij deze tijd paste. Hierdoor kwam er in 2018 een einde aan Borsatoweblog en kreeg het een doorstart op het vernieuwde platform van Clubborsato.

Maar gedurende de 11 jaar dat Borsatoweblog bestaan heeft, hebben veel fans hun dagelijkse belevenissen, mooie maar ook verdrietige gebeurtenissen uit hun leven in een weblog geschreven. Voor velen is dit gedurende die tijd een dierbaar dagboek geworden. Al deze geschreven weblogjes mogen we niet zomaar tot het verleden laten behoren. In samenwerking met de medewerkers van Qball hebben we ervoor gezorgd dat je vanaf nu je eigen weblog kunt downloaden.

Het downloaden van je weblog is heel eenvoudig en spreekt eigenlijk voor zich. Maar om het je nog gemakkelijker te maken hebben we een stappenplan voor je gemaakt. Mocht je er ondanks het stappenplan niet uitkomen stuur dan een mailtje naar info@clubborsato.nl

Het Downloaden van je weblog is mogelijk tot uiterlijk donderdag 1 oktober 2020!

Stappenplan downloaden weblog

Stap 1: Ga naar Borsatoweblog
Klik op de onderstaande link om naar je Borsatoweblog te gaan.
https://weblog.borsato.nl

Stap 2: Log in op je weblog

Wachtwoord vergeten?
Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’ vul vervolgens de naam van je weblog in en klik opnieuw op wachtwoord vergeten. Er wordt een activatielinkje naar je mailbox gestuurd. Hier kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.

Gebruikersnaam vergeten?
Stuur dan even een mailtje naar info@clubborsato.nl

Stap 3: Naar je weblogbeheer
Wanneer je bent ingelogd volgt het onderstaande scherm waar je de keuze kunt maken voor het bezoeken van je weblog of je weblogbeheer. Voor het downloaden van je weblog kies je de optie weblogbeheer.

Stap 4: Maak je keuze
Wanneer je op het punt staat je weblog te downloaden krijg je het onderstaande scherm te zien. Heb je in al die jaren minder dan 400 weblogjes geschreven dan heb je ook de mogelijkheid om je weblog als 1 pdf bestand te downloaden. (weblogjes die je in het archief geplaatst hebt worden automatisch mee gedownload). Beide mogelijkheden zijn dan dus mogelijk.

Wanneer je ‘reacties toevoegen aan de PDF’ aanklikt, zullen deze aan de logjes worden toegevoegd. Wanneer je ‘alle uploads uit bestandsbeheer mee archiveren’ aanklikt wordt ook alles wat je in bestandsbeheer hebt geüpload gedownload. Zo heb je alles mooi bij elkaar.

Heb je meer dan 400 weblogjes geschreven dan komt de mogelijkheid downloaden tot 1 pdf bestand te vervallen. PDF krijgt deze hoeveelheid niet tot 1 pdf bestand gegenereerd.

(Afb. Minder dan 400 logjes)

Stap 5: Klik op GENEREER PDF
Je ontvangt een email met een downloadlink. Omdat het veel data moet genereren kan dit wel eventjes duren.

Stap 6: Downloadlink in je mailbox
Zodra je weblog gegenereerd is ontvang je een mail met een downloadlink. Klik op de link en sla het bestand op. Geen link ontvangen? Check dan even je spambox! Ook daar niets ontvangen neem dan even contact met ons op via info@clubborsato.nl

Je weblog is nu gedownload!
Heb je nog vragen kijk dan even of jouw vraag misschien al in de Q&A staat. Mocht je vraag er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op via info@clubborsato.nl

Heel veel plezier bij het terug lezen van al je verhalen welke je op Borsatoweblog gepubliceerd hebt.

Groetjes team Club Borsato
Diana, Sandra en Corine

Q&A

Ik heb geen link ontvangen via de mail, hoe kan dat?
Houd er rekening mee dat afhankelijk van de hoeveelheid logjes die je hebt gemaakt het wel 20 minuten kan duren voordat de mail er is. Ook kan je mail in je spam map belanden. Mocht je na een half uur nog niks hebben ontvangen stuur ons dan een mailtje info@clubborsato.nl

Ik krijg alleen een inlogscherm te zien, is het niet meer mogelijk logjes van mede loggers te bekijken?
Dat klopt. Borsatoweblog is een besloten omgeving. Je hebt, wanneer je bent ingelogd, alleen toegang tot je eigen weblog en weblog beheer.

Waarom kan ik mijn logjes alleen maar los downloaden en niet in 1 pdf bestand.
Als je de optie voor 1 pdf niet hebt dan heb je meer dan 400 logjes waardoor het bestand te groot wordt om te genereren. Je hebt dan alleen de mogelijkheid om de weblogjes als apart PDF bestand te downloaden. Zou je hier dan toch een compleet boekwerk van willen maken dan is het wellicht een optie om de mogelijkheden hiervoor na te vragen bij een drukkerij of bijvoorbeeld een vestiging van Multicopy https://www.multicopy.nl/ bij jou in de buurt.

Kan ik mijn weblog downloaden als 1 pdf en ook alle logs los?
Ja dat is mogelijk. Wanneer je beide opties te zien krijgt kun je zowel je log als 1 bestand als los downloaden. Je loopt dan het stappenplan 2 keer door.

Wat betekent reacties toevoegen aan pdf?
Dit zijn de reacties die op je op je log hebt gekregen. Je hebt de keuze om je logjes met of zonder reacties te downloaden.

Kun je filmpjes ook downloaden?
Filmpjes kun je niet downloaden. De filmpjes die op je weblog stonden heb je eerst geüpload via YouTube. Je kan ze daar dan ook terugvinden.

Kun je foto`s apart downloaden?
De foto`s die in je bestandsbeheer staan komen los mee wanneer je deze optie selecteert. Wat je ook kunt doen is met je rechtermuisknop op de betreffende foto klikken en dan kiezen voor afbeelding opslaan.

TVK DE FINALE!

TVK DE FINALE!

 

Na de spannende Sing Offs waarbij de coaches moesten beslissen wie er door zouden gaan naar de finale was het op vrijdag 5 juni eindelijk zover. Sham (team Ali B.), Dax (team Sanne), Rogier (team Anouk), en Jasmijn (team Borsato) onder de fantastische vleugels van Ilse, streden om de felbegeerde titel.

Het was in alle opzichten een bijzonder jaar voor de talenten. De opnames voor The Blind Auditions zijn al in juni 2019 begonnen, en dus hebben zij een lange tijd moeten proberen om geheim te houden hoe dit was verlopen. Door het Covid-19 virus werd ook de finale nog eens uitgesteld. Helaas kon Marco, Jasmijn niet begeleiden op weg en tijdens de finale, maar Ilse DeLange heeft deze taak heel graag op zich genomen. Het was voor Jasmijn natuurlijk wel even slikken maar ze toonde zich heel veerkrachtig. Gelukkig klikte het vanaf de eerste seconde met coach Ilse en hebben ze samen een mooie tijd gehad richting de finale. Uiteraard heeft Marco het contact met Jasmijn gedurende deze periode gehouden en haar nog een mooi kettinkje met klavertje vier, wat symbool staat voor geluk, cadeau gedaan. Ze droeg deze tijdens de finale ook met trots en ze weet zeker dat het mede daardoor zo goed ging.

De finale werd al op woensdag 3 juni opgenomen in een bijna lege studio. Geen publiek, alleen de directe familie van de kandidaten, presentatoren en een aantal productiemedewerkers waren aanwezig. Coach Anouk was virtueel aanwezig via videobellen, omdat ze in quarantaine zit. Op deze manier kon ze toch haar kandidaat aanmoedigen. Ook al was er bijna geen publiek, de talenten gaven alles en de spanning was zeker voelbaar! Ze zongen allemaal een solonummer en een duet. Ronnie Flex zong samen met Sham, Ilse deelde het podium met Jasmijn, Sanne Hans speelde met Dax de sterren van de hemel en Rogier deelde zijn vocale kunstjes met Duncan Laurence. Kortom, weer een zinderende finale.

En toen werd weer het geduld van de talenten op de proef gesteld, wachten op de uitslag die op vrijdag 5  juni bij het televisieprogramma Beau bekend werd gemaakt. Tijdens de uitzending op vrijdag kon er wel zoals gebruikelijk gestemd worden. Ook bij Beau werden natuurlijk alle RIVM richtlijnen gevolgd en werd de 1,5 meter afstand in acht genomen. De huisgenoten van de finalisten zaten in een aparte ruimte nagel bijtend te wachten. Voordat de uitslag bekend werd gemaakt nam Beau alle tijd om met de coaches, presentatoren en finalisten te praten over het bijzondere seizoen. Eindelijk was daar het moment waarop Martijn Krabbé de winnaar bekend mocht maken.

De winnaar van TVK seizoen 9 is geworden Dax uit team Sanne. Gefeliciteerd Dax!

Voor Marco zit het coach avontuur van The Voice er voor nu op, met heel veel passie en plezier heeft hij de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan dit mooie programma. Samen met Marco kijken we met een warm gevoel terug op deze hele mooie periode.

Groetjes,

Team Club Borsato

 

TVK The Battles #Team Borsato

TVK The Battles #Team Borsato

Vrijdagavond 17 april ging het The Voice Kids avontuur voor de jonge talenten weer verder met The Battles. Team Borsato mocht gelijk het spits afbijten en laten zien wat ze nog meer in huis hebben. Het is voor een coach nog best een puzzel om te bepalen welke talenten je tegenover elkaar zet in een battle. Een jongens- of meisjesstem, de leeftijd, het bereik, het genre het zijn allemaal factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Marco heeft na veel gepuzzel in elke battle 3 talenten tegenover elkaar gezet waarvan hij dacht dat ze aan elkaar gewaagd zouden zijn, en gelijke kansen zouden hebben. Zo ontstonden de volgende 4 Battles:

In de eerste Battle namen Ceder, Beau & Joëlla het tegen elkaar op. Ze zongen het nummer ‘Hoe’ van Miss Montreal en Nielson. Het werd gelijk duidelijk dat dit een spannende avond beloofde te worden. De kandidaten waren zeker aan elkaar gewaagd. Ondanks dat de dames ook alle charmes in de strijd gooiden koos Marco ervoor om Beau naar The Sing Off te laten gaan.

In Battle 2 werd de strijd tussen de dames Sabien, Hanne & Isabeau gestreden. Marco had het nummer ‘You Say’ van Lauren Daigle voor ze uitgekozen. Het liedje gaat over onzeker zijn maar dat waren de dames op het podium zeker niet. Het spatte van het scherm af dat ze alle drie graag naar de volgende ronde wilden. Helaas kan er maar 1 door naar de Sing Off en Marco koos voor Isabeau.

In de derde Battle namen Sam, Merle en Brandon het tegen elkaar op met het nummer ‘Zij Weet Het’ van Tino Martin. Bij hun Blind Auditions zongen ze allemaal in het Nederlands, maar er was wel degelijk verschil tussen de pop, het volkse en het feestnummer van de talenten. Het nummer van Tino Martin is een mooie mix van deze drie en daarom een perfect nummer voor hun battle. Merle stond goed haar mannetje tussen de twee entertainers en Marco neemt Merle dan ook mee naar de Sing Off.

De laatste Battle was tussen Nora, Roos & Jasmijn. Een echte 3-eenheid die het nummer ‘Someone You Loved’ van Lewis Capaldi fantastisch gezongen hebben. Ook de verschillen tussen de dames maakte de keuze voor Marco toch wat lastiger, de een heeft al wat meer ervaring, de ander straalt, de groei die je al ziet. Maar alledrie meenemen is geen optie dus Marco moest een keuze maken en die viel op Jasmijn, zij gaat mee naar de Sing Off.

De aankomende drie weken zullen de talenten van coaches Anouk, Ali B en Sanne gaan strijden bij The Battles om een plekje in The Sing Off te bemachtigen. Elke vrijdag om 20.00 uur bij RTL4 The Voice Kids The Battles.

Groetjes,

Team Club Borsato

Volg het Voice avontuur van Jasmijn, Merle, Isabeau en Beau ook via hun Instagram. Veel succes bij The Sing Off Team Borsato!

Instagram Isabeau: isabeau_minnema

Instagram Jasmijn: jasmijnschroder

Instagram Merle: x_merle_s

Instagram Beau: beau.vloedgraven

 

TVK Blind Auditions #afl. 6

TVK Blind Auditions #afl. 6

Inmiddels is de 6e aflevering van The Voice Kids alweer achter de rug en hebben de coaches hun strijd met elkaar gestreden en hun team, met ontzettend goede kandidaten, compleet gemaakt. Ook Marco heeft tijdens de laatste ronde van de Blind Auditions twee super talentvolle kandidaten aan zijn team mogen toevoegen.

De 14 jarige Hanne wist met het nummer ‘Skyscraper’ een plekje in Team Borsato te veroveren. Hanne heeft een hele mooie vibrato in haar stem waardoor Marco als enige van de vier coaches besloot te draaien. De keuze was hierdoor voor Hanne heel gemakkelijk, al had ze eigenlijk gehoopt dat Anouk haar stoel zou draaien. Maar ook met Marco als coach durft ze het Voice avontuur wel aan.

Ook maakte we kennis met de enthousiaste Ceder die het nummer ‘Came Here For Love’ zong. Alle vier de coaches waren overtuigd van haar kunnen en draaiden in no-time hun stoel. Marco herkende Ceder direct van haar optreden samen met haar moeder uit het programma ‘Jij & Ik’ voor Warchild wat hij samen met Tooske Ragas presenteerde. Hoewel het lastig blijft een keuze te maken tussen 4 geweldige coaches was het niet geheel verwonderlijk dat Ceder voor Marco koos.

 

Heel veel succes in Team Borsato, Hanne en Ceder!

Instagram Ceder: ceder_stage

Instagram Hanne: hannevhaga

Instagram Sabien: sabienkoning

Instagram Isabeau: isabeau_minnema

Instagram Jasmijn: jasmijnschroder

Instagram Brandon: brandon_bakkum2006

Instagram Merle: x_merle_s

Instagram Nora: noracarli

Instagram Sam: sam.vanvelthoven

Instagram Beau: beau.vloedgraven

Instagram Joëlla: joella_music

Instagram Roos: sing_by_roos 

TVK Blind Auditions #afl. 5

TVK Blind Auditions #afl. 5

Zoals jullie in de vorige artikelen van de The Voice Kids hebben kunnen lezen hebben de opnames van de Blind Auditions vorig jaar al plaats gevonden en omdat Marco momenteel nog herstellende is van zijn Burn-out nemen wij, de medewerkers van Club Borsato, tijdelijk het schrijven van de artikelen van The Voice Kids over.

Vorige week, in de 5e aflevering van de Blind Auditions hebben we kunnen zien hoe Sabien op ongekende wijze revanche heeft genomen op haar eerdere optreden in The Voice Kids. Draaide er in het seizoen van 2018 geen enkele stoel om, nu wist Sabien binnen enkele seconde alle vier de coaches voor zich te winnen. Sabien zong het nummer ‘Hoe Het Danst’ op fantastische wijze en spatte met haar enthousiaste uitstraling van het podium af. En natuurlijk ben je dan blij! Zoals Marco dat ook heel mooi verwoordde, is Sabien het voorbeeld dat wanneer je iets opnieuw probeert het gewoon wel kan lukken! Een prachtig compliment! Het maken van een keuze tussen vier fantastische coaches is natuurlijk super moeilijk, maar na enig twijfelen en met behulp van haar familie koos Sabien toch voor coach Marco. Welkom in Team Borsato Sabien!

Instagram Sabien: sabienkoning

Instagram Isabeau: isabeau_minnema

Instagram Jasmijn: jasmijnschroder

Instagram Brandon: brandon_bakkum2006

Instagram Merle: x_merle_s

Instagram Nora: noracarli

Instagram Sam: sam.vanvelthoven

Instagram Beau: beau.vloedgraven

Instagram Joëlla: joella_music

Instagram Roos: sing_by_roos 

 

Groetjes, Club Borsato

TVK Blind Auditions #afl.4

TVK Blind Auditions #afl.4

Jullie hebben wellicht al vernomen dat Ilse DeLange Marco, vanwege zijn burn-out, zal gaan vervangen bij de finale van The Voice Kids. Marco wil natuurlijk nog steeds dat zijn talenten alle aandacht krijgen die ze verdienen en leeft enorm met ze mee. Daarom zullen wij, medewerkers van Club Borsato, net als de eerder afleveringen jullie elke week van een update blijven voorzien.
Het was weer een aflevering waarin van alles voorbij kwam. Liedjes in een ander jasje, hevige emoties en een leuke strijd tussen de coaches. Marco wist deze aflevering maar liefst 3 talenten aan zijn team toe te voegen.

Isabeau:

Wanneer Isabeau ‘I Have Nothing’ van Whitney Houston inzet is het coach Anouk die bijna gelijk op de rode knop drukt. Even later, als de noot der noten uit het nummer van Whitney met gemak door Isabeau wordt gezongen draaien ook Marco, Ali B en Sanne meteen om! Ali B. vond haar optreden, in dit genre, het beste wat de coaches tot nu toe hadden gehoord. Anouk noemde Isabeau een powerhouse. Maar ondanks al deze lovende woorden van de coaches koos Isabeau toch voor Marco! Welkom in Team Borsato en veel succes bij The Battles Isabeau!

Jasmijn :

 

Jasmijn is 12 jaar en zong het Franse liedje ‘Je Vole’. Ze begeleidde zichzelf op de piano en dat maakte haar optreden extra uniek. Haar moeder is de bekende Chazia Mourali en is super trots op haar dochter. Maar deze avond was ze alleen maar de moeder van Jasmijn, en was ze hier om haar aan te moedigen. Marco was gelukkig niet de zwakste schakel, en wist dit bijzondere talent voor zich te winnen. Fijn dat je voor Marco koos Jasmijn! Veel succes in Team Borsato!

Brandon:

Brandon heeft veel indruk gemaakt met zijn versie van ‘Laat Me’ van Ramses Shaffy. Brandon, die de droom koestert volkszanger te worden, zong zuiver en maakte er zo’n groot feest van dat Martijn Krabbé en Jamai Loman spontaan de polonaise liepen. Toen hij zag dat coaches Ali B. en Marco op het nippertje voor hem hadden gekozen, kwam de ontlading en veel tranen. Je ontlading, dat zegt iets over je motivatie en jouw wil om dit te doen, concludeerde Marco, terwijl Brandon een flesje water kreeg en bij kwam in de stoel van de coach. Wat zijn we blij dat je in Team Borsato zit Brandon! Veel succes bij The Battles.

Vrijdag 3 april a.s.
Omdat de live finale, welke eigenlijk voor 1 mei gepland stond, vanwege de huidige coronamaatregelen helaas niet  door kan gaan met publiek en dus zeer ongezellig zou aandoen, heeft RTL een creatieve oplossing bedacht door de reeds geplande afleveringen in te korten en aan te vullen met extra materiaal. Hierdoor zal The Voice Kids vanaf vrijdag 3 april van 20.00 uur tot 21.30 uur worden uitgezonden. Dit alles om de finale straks spetterend te kunnen vieren!

Volg de talenten van Team Borsato ook op hun social media

Instagram Isabeau: isabeau_minnema

Instagram Jasmijn: jasmijnschroder

Instagram Brandon: brandon_bakkum2006

Instagram Merle: x_merle_s

Instagram Nora: noracarli

Instagram Sam: sam.vanvelthoven

Instagram Beau: beau.vloedgraven

Instagram Joëlla: joella_music

Instagram Roos: sing_by_roos 

 

Groetjes, Club Borsato

TVK Blind Auditions #afl. 3

TVK Blind Auditions #afl. 3

Net als de vorige twee afleveringen van The Blind Auditions van The Voice Kids houden wij, medewerkers van Club Borsato, jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Team Borsato.

De derde aflevering van The Blind Auditions was weer een mooie aflevering met geweldig jong talent. De muziekkeuze van deze jonge talenten is soms erg verrassend en heel gevarieerd. Zo kwam er deze keer country en zelfs een nummer van Elvis voorbij. De strijd tussen de coaches blijft maar doorgaan, ze doen er alles aan om de talenten in hun team te krijgen. Marco draaide een aantal keer zijn stoel maar wist deze uitzending slechts één talent voor zich te winnen, maar wel een geweldig talent, namelijk Merle.

Merle is 13 jaar en doet mee aan The Voice Kids om het avontuur aan te gaan en meer vertrouwen te krijgen in het zingen. Ze zong het nummer ‘Lopen Op Het Water’ van Marco en Sita. Met dat vertrouwen moet het zeker goed komen, want binnen 15 seconden waren alle vier de coaches al overtuigd van haar zangtalent. Marco was onder de indruk van haar songkeuze en de manier waarop ze dit nummer vertolkte. Maar Merle luistert wel vaker naar Marco’s liedjes, dus dat ze voor Marco heeft gekozen is een hele logische en goede keuze. Welkom in Team Borsato, Merle! Heel veel succes met dit avontuur!

Ben je benieuwd welke talenten Marco nog meer aan zijn team weet toe te voegen, kijk dan elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4 naar The Voice Kids.

Je kunt de kandidaten ook volgen op hun social media kanalen:

Instagram Merle: x_merle_s

Instagram Nora: noracarli

Instagram Sam: sam.vanvelthoven

Instagram Beau: beau.vloedgraven

Instagram Joëlla: joella_music

Instagram Roos: sing_by_roos 

 

Groetjes, Club Borsato

TVK Blind Auditions #afl. 2

TVK Blind Auditions #afl. 2

Marco heeft gevraagd of wij, medewerkers van Club Borsato, jullie op de hoogte willen houden van de vorderingen van Team Borsato. Het lukt hem zelf even niet, maar de jonge talenten verdienen de aandacht en waardering en daar werken wij graag aan mee.

De tweede aflevering was weer een mooie uitzending met leuke beelden, uitzonderlijke talenten en heerlijke gevechten tussen de coaches. Dat de coaches zich comfortabel voelen op de rode stoelen is duidelijk te merken. Ook de presentatie, die dit seizoen in handen is van Martijn Krabbé en Jamai Loman, loopt gesmeerd.

Deze uitzending heeft Marco maar liefst drie talenten binnengesleept in Team Borsato.

Nora is 14 jaar en zong het nummer ‘When You Love Someone’ van James TW. Ze begeleidde zichzelf op de gitaar, wat het extra moeilijk maakte, maar ze deed het prima. Je hebt een prachtige stem, en we zijn blij dat je voor coach Marco hebt gekozen Nora.

Sam zong het nummer ‘Jouw Blik’ van John West. John is zijn grote voorbeeld en vriend en was ook aanwezig bij de Blind Auditions. Sam maakte er een feest van op het podium. Na afloop van zijn auditie zong Sam nog samen met John, waarbij een polonaise van familie en coaches volgde. Wat zijn we blij dat je voor Team Borsato hebt gekozen Sam.

Beau zong als laatste van de avond het nummer ‘Thinking Out Loud’ van Ed Sheeran. Beau is stiekem opgegeven door zijn moeder. Dat ze niet bevooroordeeld was omdat het haar zoon is bleek snel, want alle juryleden draaide hun stoel om en waren dolenthousiast. Coach Ali B. deed enorm zijn best, en riep nog de hulp in van Silver, de winnaar van vorig seizoen. Maar jij koos voor Marco! Wat fijn dat jij bij Team Borsato hoort Beau!

Wij wensen Nora, Sam en Beau veel succes bij The Battles. The Voice Kids is elke vrijdag te zien op RTL4 om 20.30 uur.

Je kunt de kandidaten ook volgen op hun social media kanalen:

Instagram Nora: noracarli

Instagram Sam: sam.vanvelthoven

Instagram Beau: beau.vloedgraven

Instagram Joëlla: joella_music

Instagram Roos: sing_by_roos

TVK seizoen 9

TVK seizoen 9

Afgelopen vrijdag 6 maart is alweer het 9e seizoen van The Voice Kids van start gegaan. Voor degene die verbaasd zijn om Marco te zien in dit seizoen, de opnames hebben al vorig jaar zomer plaatsgevonden. De jonge kandidaten hebben dus ook echt heel veel geduld moeten hebben. Al die tijd mochten ze nog niks zeggen, maar vanaf nu komt daar verandering in! Marco heeft gevraagd of wij, medewerkers van Club Borsato, jullie op de hoogte willen houden van de vorderingen van Team Borsato. Het lukt hem zelf even niet, maar de jonge talenten verdienen de aandacht en waardering en daar werken wij graag aan mee.

De TVK blijft ontzettend leuk om naar te kijken. De onbevangen en goudeerlijke kids kunnen de coaches behoorlijk op hun plek zetten en de chemie tussen de coaches bij dit seizoen is ook geweldig. Ali B, Sanne Hans, Anouk en Marco zitten duidelijk op hun plek op de rode stoel en hebben ondanks de strijd het erg leuk samen.

Het talent is ook dit seizoen weer ongekend hoog! De zusje Romy en Sarah bliezen de coaches omver met hun auditie, maar helaas kozen zij niet voor Marco. Wie dat wel deden waren Joëlla en Roos.

Joëlla is 8 jaar en daarmee de jongste deelnemer van dit seizoen. Ze rijdt thuis graag op haar stokpaard, is wat verlegen en glimlacht de hele dag. Ze zou het allerliefste een eigen pony hebben. Daar is ze dan ook al geld voor aan het sparen. Joëlla’s grote droom is meedoen aan Beste Zangers van Nederland, maar daar moet ze wel eerst The Voice Kids voor winnen. Nou de eerste stappen naar de finale zijn gezet! Want met het nummer ‘Als Het Avond Is’ van Suzan en Freek maakte ze een geweldige indruk. Ook heeft deze jongedame al een vriendje die door Ali B ook het podium werd opgeroepen. Heel eerlijk vertelde hij dat hij totaal niet kan zingen. Hij had ook geen invloed op de keuze voor een coach, want Joëlla staat heel goed haar mannetje ondanks haar leeftijd. Goed gedaan Joëlla, veel succes en plezier bij Team Borsato.

Roos is 11 jaar en vindt het fijn om voordat ze het podium op loopt letterlijk de spanning er even uit te dansen. Ze wil graag mensen emotioneren met haar stem. Ze houdt enorm van op het podium staan en zingen. Ze noemt zichzelf een klein podiumbeest. Roos vertolkte ‘Fight Song’ van Rachel Platten. Wat een knappe prestatie en wat een stembeheersing. Je hebt je daarmee regelrecht in Team Borsato gezongen. We hopen dat je het ver zult schoppen binnen Team Borsato, veel plezier en succes!

Wij zullen jullie vanaf nu elke week op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen Team Borsato. Elke vrijdag is The Voice Kids te zien op RTL4 om 20.30 uur.

De kandidaten kun je ook volgen via hun social media:

Instagram Joëlla: joella_music

Instagram Roos: sing_by_roos

Groetjes Club Borsato